بلاگ

11روش قطعی و موثر افزایش سرعت سایت وردپرسی

افزایش سرعت سایت

چرا افزایش سرعت سایت وردپرسی را باید بالا ببریم؟

نحوه افزایش سرعت وردپرس مطمئناً این روزها موضوع داغ است. خوشبختانه، تکنیک های زیادی وجود دارد که می توانید برای انجام کار از آنها استفاده کنید. بنابراین، هدف ما در اینجا فهرست کردن هر ترفندی است که می‌دانیم که می‌تواند سایت وردپرس شما را بسیار سریع‌تر کند.

 

 

ما داخل این مقاله قصد داریم که تا جایی که امکان دارد سرعت سایت خودمون رو افزایش بدیم که باعث جذب مخاطب میشه و همچینی توی حوزه سئو خیلی برامون تاثیر گزار هست پس حتما داخل این مقاله همراه ما باشید که کلی مطالب مفید برای افزایش سرعت سایت بهتون گفتیم.

چرا باید افزایش سرعت سایت رو جدی بگیریم؟

دلایل زیادی وجود دارد که زنگ خطر را به صدا در می آورد که برخی از آنها حتی ممکن است باعث نگرانی شما شود:

 

1-موتورهای جستجو (مانند گوگل) وب‌سایت‌هایی را که بارگذاری سریع دارند، بالاتر از وب‌سایت‌هایی که سرعت بارگذاری آهسته دارند، رتبه‌بندی می‌کنند. بنابراین، اگر می خواهید موقعیت خود را در SERP ها بهبود بخشید، بهبود سرعت باید یکی از اولویت های شما باشد.

 

2-مطالعات نشان داده است که سرعت بارگذاری سایت بیش از 2 ثانیه معمولاً باعث می‌شود حدود 47 درصد از بازدیدکنندگان از وب‌سایت خارج شوند.

 بنابراین، برای اینکه حدود نیمی از بازدیدکنندگان خود را علاقه مند نگه دارید، باید سرعت وردپرس خود را افزایش دهید.

 

3-خریداران آنلاین بی حوصله هستند. آنها انتظار دارند صفحه در عرض یک ثانیه بارگذاری شود. بنابراین، اگر یک فروشگاه آنلاین در وردپرس راه اندازی کردید، بهتر است که افزایش سرعت سایت داشته باشید تا کسب و کار شما سودآورتر شود.

چگونه زمان بارگذاری وب سایت خود را تست کنیم؟

اول از همه، شما باید زمان بارگذاری فعلی وب سایت خود را تجزیه و تحلیل کنید. به خاطر داشته باشید که این سرعت ممکن است از صفحه ای به صفحه دیگر متفاوت باشد، زیرا به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

1-اندازه آن صفحه خاص باشد.

2-چه تعداد درخواست ایجاد می کند.

3-چه کش باشد یا نه.

4-و در آخر اینکه چه نوع محتوایی (ایستا یا پویا) را میزبانی می کند.

 

صفحه اصلی یک وب سایت معمولاً به عنوان یک معیار برای آزمایش زمان بارگذاری استفاده می شود. برای بررسی سرعت یک وب سایت، از دو ابزار زیر به طور گسترده در سراسر وب استفاده می شود:

https://www.webpagetest.org/

https://gtmetrix.com/

در اینجا 11 روش برای افزایش سرعت سایت وردپرس وجود دارد

1. ارائه دهنده میزبانی وب بهتری را انتخاب کنید

عامل اصلی که بر سرعت وب سایت تأثیر می گذارد میزبانی وب سایت وردپرس شما است. ممکن است ایده خوبی به نظر برسد که وب سایت جدید خود را در یک ارائه دهنده میزبان مشترک که پهنای باند، فضا، ایمیل، دامنه و موارد دیگر را «نامحدود» ارائه می دهد، میزبانی کنید.

 

 با این حال، نکته‌ای که ما معمولاً در مورد این پیشنهاد از دست می‌دهیم این است که محیط‌های میزبانی مشترک زمان بارگذاری خوبی را در ساعات اوج ترافیک ارائه نمی‌کنند، و اکثر آنها در ارائه 99 درصد آپ‌تایم در ماه معین ناکام هستند.

 

میزبانی مشترک عملکرد ضعیف تری ارائه می دهد زیرا شما فضای سرور یکسانی را با وب سایت های بی شمار دیگری به اشتراک می گذارید و نمی توان گفت که دیگران چقدر از منابع استفاده می کنند. به علاوه، شما دقیقا نمی دانید که سرورها چقدر بهینه شده اند.

 

خوشبختانه صنعت میزبانی وب با فناوری پیشرفت کرده است و قیمت ارائه دهندگان هاست ابری با گذشت زمان کاهش یافته است. در زمان حاضر، می‌توانید سرورهای ابری اختصاصی را از SiteGround، DigitalOcean، Amazon Web Services و حتی Google Compute Engine با قیمت اسمی خریداری کنید. با این حال، راه اندازی این سرورها می تواند یک کار دلهره آور باشد زیرا شما باید سرورها را از ابتدا تنظیم کنید.

 

 ارائه دهندگان میزبانی وب مانند Cloudways (جایی که من کار می کنم) وجود دارند که کار راه اندازی سرورهای ابری بهینه شده را به آسانی کلیک و راه اندازی می کنند.

2.استفاده از یک قالب وردپرس سبک استفاده کنید

تم های وردپرس با تعداد زیادی عناصر پویا، اسلایدرها، ابزارک ها، نمادهای اجتماعی و بسیاری از عناصر براق دیگر به شدت برای چشم ها جذاب هستند.

 

 اما این را به خاطر داشته باشید: اگر آنها عناصر بیش از حد و اندازه صفحه بالاتری داشته باشند، قطعاً باعث می شوند وب سرور شما ضربه بزرگی بزند.

3. اندازه تصویر را کاهش دهید

تصاویر سهم عمده ای در افزایش اندازه یک صفحه وب معین دارند. ترفند این است که اندازه تصاویر را بدون کاهش کیفیت کاهش دهید.

 

اگر به صورت دستی تصاویر را با استفاده از افزونه یا فتوشاپ یا هر ابزار دیگری بهینه سازی کنید، این فرآیند زمان زیادی طول خواهد کشید.

 

خوشبختانه، تقریباً برای هر چیزی که فکرش را بکنید، پلاگین هایی وجود دارد، از جمله بهینه سازی تصویر. مواردی که قابل ذکر است عبارتند از:

Optimole

WP Smush

EWWW Image Optimizer

4. فایل های JS و CSS را کوچک کنید

اگر وب سایت خود را از طریق ابزار Google PageSpeed Insights اجرا می کنید، احتمالاً در مورد به حداقل رساندن اندازه فایل های CSS و JS خود مطلع خواهید شد.

 

 این بدان معناست که با کاهش تعداد تماس‌های CSS و JS و اندازه آن فایل‌ها، می‌توانید سرعت بارگذاری سایت را بهبود بخشید.

 

همچنین، اگر راه خود را در مورد تم های وردپرس می دانید، می توانید راهنماهای ارائه شده توسط گوگل را مطالعه کرده و برخی از تعمیرات دستی را انجام دهید. اگر نه، پس پلاگین هایی وجود دارند که به شما در رسیدن به این هدف کمک می کنند.

 

 محبوب ترین آنها Autoptimize است که می تواند به بهینه سازی CSS، JS و حتی HTML وب سایت وردپرس شما کمک کند.

5. استفاده از پلاگین های کش پیشرفته برای افزایش سرعت سایت

افزونه‌های کش وردپرس (مانند W3 Total Cache) برای مدت طولانی وجود داشته‌اند و کارهای پیچیده اضافه کردن قوانین کش به عناصر وب‌سایت شما را آسان‌تر می‌کنند.

 

 ترکیب چنین پلاگین‌هایی با مکانیزم‌های کش پیشرفته مانند Varnish می‌تواند به شما در بهبود سرعت بارگذاری وب‌سایت و در نهایت افزایش سرعت وردپرس کمک کند.

 

افزونه های دیگه مانند راکت یا فستیس کش و دیگر افزونه های دیگه میتوانید با مراجعه به سایت های ارائه قالب و افزونه پلاگین مراجعه بکنید و با دیگر افزونه های کش آشنا بشید.

6. از CDN استفاده کنید

افرادی که از وب سایت شما بازدید می کنند متعلق به مکان های مختلفی در جهان هستند و نیازی به گفتن نیست که اگر بازدیدکنندگان از محل میزبانی سایت شما فاصله زیادی داشته باشند، سرعت بارگذاری سایت متفاوت خواهد بود.

 

 CDN (شبکه های تحویل محتوا) زیادی وجود دارد که به حداقل نگه داشتن سرعت بارگذاری سایت برای بازدیدکنندگان از کشورهای مختلف کمک می کند.

 

 یک CDN یک کپی از وب سایت شما را در دیتاسنترهای مختلفی که در مکان های مختلف قرار دارند نگهداری می کند. وظیفه اصلی یک CDN ارائه صفحه وب به بازدیدکننده از نزدیکترین مکان ممکن است.

 

 Cloudflare و MaxCDN از محبوب ترین سرویس های CDN هستند.

7. فشرده سازی GZIP را فعال کنید

فشرده سازی فایل ها در رایانه محلی شما می تواند فضای دیسک زیادی را ذخیره کند. به طور مشابه، برای وب، می توانیم از فشرده سازی GZIP استفاده کنیم.

 

 این مانور به طور چشمگیری استفاده از پهنای باند و زمان لازم برای دسترسی به وب سایت شما را کاهش می دهد. GZIP فایل های مختلف را فشرده می کند تا هر زمان که بازدیدکننده سعی می کند به وب سایت شما دسترسی پیدا کند.

 

 مرورگر آنها ابتدا باید وب سایت را از حالت فشرده خارج کند. این فرآیند استفاده از پهنای باند را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد.

 

می توانید از افزونه ای مانند PageSpeed Ninja که فشرده سازی GZIP را فعال می کند استفاده کنید یا کدهای زیر را در فایل htaccess. خود اضافه کنید.

AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain

AddOutputFilterByType DEFLATE text/html

AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml

AddOutputFilterByType DEFLATE text/css

AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml

AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml

AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml

AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript

AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
افزایش سرعت سایت

8. یکی ار راه های افزایش سرعت سایت پایگاه داده وردپرس را پاک کنید

حذف داده های ناخواسته از پایگاه داده شما اندازه آن را به حداقل می رساند و همچنین به کاهش حجم نسخه پشتیبان شما کمک می کند.

 

 همچنین لازم است نظرات اسپم، کاربران جعلی، پیش نویس های قدیمی محتوای خود و شاید حتی افزونه های ناخواسته و همچنین تم ها را حذف کنید.

 

 همه اینها حجم پایگاه داده و فایل های وب شما را کاهش می دهد و در نتیجه سرعت وردپرسوردپرس شما را افزایش می دهد.

9. افزونه ها را غیرفعال یا حذف نصب کنید

نگه داشتن افزونه‌های ناخواسته در وب‌سایت‌های وردپرسی شما، مقدار زیادی آشغال به فایل‌های وب شما اضافه می‌کند. علاوه بر این، اندازه پشتیبان‌گیری شما را افزایش می‌دهد و در حین تولید فایل‌های پشتیبان، مقدار زیادی بار روی منابع سرور شما وارد می‌کند.

 

 بهتر است از شر افزونه هایی که استفاده نمی کنید خلاص شوید و همچنین به دنبال روش های جایگزین برای استفاده از خدمات شخص ثالث برای خودکارسازی یا زمان بندی وظایف (مانند اشتراک گذاری آخرین پست های خود در رسانه های اجتماعی) باشید.

 

IFTTT یا Zapier دو سرویس وب هستند که به خودکارسازی چنین وظایفی کمک می کنند و بار روی وب سایت و منابع سرور شما را کاهش می دهند.

10. اسکریپت های خارجی را به حداقل برسانید

استفاده از اسکریپت های خارجی در صفحات وب شما حجم زیادی از داده ها را به کل زمان بارگذاری شما اضافه می کند.

 

بنابراین، بهتر است از تعداد کم اسکریپت‌ها استفاده کنید، از جمله فقط موارد ضروری مانند ابزارهای ردیابی (مانند Google Analytics) یا سیستم‌های نظر دادن (مانند Disqus).

11.برای افزایش سرعت سایت پینگ بک و ترک بک را غیرفعال کنید

پینگ بک و ترک بک دو جزء اصلی وردپرس هستند که هر زمان که وبلاگ یا صفحه شما پیوندی دریافت کرد به شما هشدار می دهند.

 

ممکن است مفید به نظر برسد، اما چیزهایی مانند Google Webmaster Tools و سایر خدمات را نیز برای بررسی پیوندهای وب سایت خود دارید.

 

فعال نگه داشتن پینگ بک و ترک بک نیز می تواند فشار نامطلوبی بر منابع سرور شما وارد کند.

 

 این به این دلیل است که هر زمان که کسی سعی می کند به سایت شما پیوند دهد، درخواست هایی از وردپرس به صورت رفت و برگشت ایجاد می کند.

 

 این قابلیت همچنین هنگام هدف قرار دادن یک وب سایت با حملات DDoS به طور گسترده مورد سوء استفاده قرار می گیرد.

 

می توانید همه آن را در WP-Admin → Settings → Discussion خاموش کنید. فقط «اجازه دادن اعلان‌های پیوند از وبلاگ‌های دیگر (پینگ‌بک‌ها و بک‌بک‌ها)» را لغو انتخاب کنید.

 

 این به شما کمک می کند تا سرعت وردپرس را بیشتر کنید.

نتیجه گیری نهایی 

برای داشتن یک سایتی با سرعت بالا حتما مراحل بالا رو انجام بدید و حتما ازش نتیجه میگیرید و سرعت سایتتون عالی میشه و هم از این جا به بعد با رعایت موارد بالا کاربران از سایت شما رضایت خوبی دارند و از سئو کاملا خوب هست و توی رتبه های سئو تاثیری خیلی مثبتی برای شما دارد.

 

از شما کاربران تقاضا میشود اگر مواردی به غیر موارد بالا باعث افزایش سرعت سایت شده حتما داخل دیدگاه ها به اشتراک بگذارید.

ارائه دهنده ایم مقاله: شهر آموزش

منابع معتبری که برای نوشتن این مطلب از آنها بهره گرفته ایم : https://www.codeinwp.com/blog

دیدگاهتان را بنویسید